Städa bort nikotin

Idag är det inte lika många som röker som det var förr eftersom vi har blivit upplysta om tobakens biverkningar. Färre börjar därmed helt enkelt aldrig och fler väljer att försöka sluta röka. När vi slutar att röka eller om vi köper prylar på second hand kan det dock finnas spår av tobaken eftersom röken innehåller cirka 7000 olika gaser och partiklar. Det finns idag speciella rengöringsmedel att köpa i sprayflaska men det beror såklart på vilken möbel eller pryl tobaksröken fäst. Sitter det i tapeterna är det i stort sett bara att byta ut dem som gäller och i vissa fall även gipsskivor om det finns bakom. När du tvättar bort nikotin från möbler tänk på att testa produkten på en liten yta på ett ställe som inte är så väl synligt för att se det inte blir permanenta skador eftersom medlen ofta är starka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *