Städa bilen miljövänligt

Du vet säkert om att du inte bör tvätta bilen hemma eftersom då kommer förorenat vatten, som innehåller kemikalier, tungmetaller och rester av olja, rakt ner i marken och dagvattenbrunnar. Det bästa för miljön är att tvätta bilen på en biltvätt eller på bilverkstad i Göteborg. Där kan du också köpa miljövänliga produkter för att städa din bil. Det finns numera både avfettningsmedel och rengöringsmedel som är miljövänliga. Inför sommarsemestern kan det vara vara extra trevligt att städa bilen så den är fin inför resor. Tänk på att alltid använda mjuka material när du putsar på bilen och att använda produkter som är anpassade för bilar. Om du har ont om tid eller vill ge din bil extra mycket kärlek så är en rekonditionering att rekommendera. Då blir bilen grundligt städad både in- och utvändigt. Din bil kommer att lukta som ny efteråt! Själv gillar jag att städa och putsa på min bil själv men jag brukar unna den rekonditionering ungefär vartannat år för att få riktig lyster i lacken.

Svart bil på biltvätt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *