En naturligare biltvätt

Ibland händer det som man inte vill ska hända, bilen går sönder. Jag har turen att ha en vän som kan det där med bilar och som hjälper mig samt att jag här hittade fler olika hjälpmedel att hitta rätt delar. Jag kom i samband med detta att tänka på det här med att städa bilen. Det är inte bara inomhus i hemmet det ska vara fint, även bilen behöver städning för att hållas ren och fräsch. Jag vet att jag ständigt återkommer till såpa men det är en av de bästa städprodukterna att använda. Den är naturlig, skonsam och beprövad. Bilvård behöver också husmorsknep och då är det såpa som gäller. Såpa kan du använda till att tvätta utvändigt, till att fräscha upp invändigt, till att polera och få tillbaka glans. Allt som behövs är såpa, vatten och en svamp. Tänk på att vara försiktig med vart vattnet tar vägen efter tvätten samt att tvättsvampar kan användas flera gånger och efteråt återvinns som mjukplast.

Tvättar bil med svamp
Mopp som städar golv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *