Det är roligt att uppfinna

Ibland är olyckan framme när man pysslar eller sätter upp tavlor. När man har som roligast rullar det plötsligt ut pärlor eller spik över hela golvet. Något man då kan göra är att trä en tunn nylonstrumpa över dammsugarröret. Du trär på strumpan som en hatt och petar sedan ner den i röret. Strumpan fångar därefter upp allt smått när du dammsuger, utan att något går förlorat och hamnar i dammsugarpåsen. Det kan dock bli problem med att strumpan sugs in helt så fort du sätter på dammsugaren. Jag och bästa väninnan har därför utvecklat ett fångstnät med en säker montering just för dammsugarrör. Nätet kan inte sugas in i röret mer än tio centimeter och vi tittar just nu på hur vi kan sälja det här fiffiga städhjälpmedlet genom att lära oss mer om e-handel, läs mer här! Det är roligt att uppfinna och inte alls så svårt om man bara har en riktigt bra idé som går att omsätta i verkligheten. Vi har dessutom fler idéer för smarta städlösningar som vi filar på. Visst är det en kittlande tanke att att kunna skapa och sälja något eget?

Röda pärlor i ett par händer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *