Förenkla vardagsstädningen!

I vardagen och i hemmet så finns det många tips och trix för att inte behöva städa lika ofta och mycket. Har man exempelvis småbarn så kan plastmattor och plast- vaxdukar vara en riktig tidsräddare då det är enkelt att torka av även de tuffaste fläckarna på plast. Desto värre på parkett, mattor eller trä- och glasbord. Även skyddsöverdrag på olika saker som står ute, i garaget eller i uterummet kan underlätta städningen och minska dammsamlingar. Nu har exempelvis mitt muurika stekhäll har nu fått sig ett överdrag för att hålla den renare längre. Vilket verkligen kommer minska dammsamlingar och annat som landat i hållet förut. 

över

Har ni kanske några tips på hur man kan förenkla vardagsstädningen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *