Inte bara städning hemma!

När jag pratar om städning så gäller det som oftast om städning i hemmet, men det gäller ju att hålla rent både i trådgärden, i bilen och på den eventuella båten också. I helgen har vi haft sommarstädning av bilen vilket har inneburit både inköp av nytt partikelfilter och nya mattor till baksäte och baklucka. Så nu är den dammsugen, tvättad och doften av ny bil har återigen kommit fram. Precis som man ju vill ha det. Eller i alla fall hemma hos oss. Vi har även haft den inne på service för att se om det är något som är inne på sista versen, men nu ska den stå sig i alla fall hela sommarsäsongen. Med lite nya prylar och fix! 

bil

Tänkte även dela med mig några tips när det gäller just att tvätta bilen;

  • Tänk på att vara noggrann när du spolar med högtryckstvätt så alla skrymslen får sig en dusch.
  • Har du detaljer på bilen som märken eller springor vid lampor? Använd tandborste för att komma åt
  • Tänk på att endast använda medel som är ämnade för just bilen, annars kan bilen skadas.
  • Microfiberdukar är bilens bästa kompis när det gäller att få den så blank och glänsande som möjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *