Vardag igen!

Hej allihop!

Hoppas ni njuter lika mycket som vi gör av solen och värmen som förhoppningsvis har kommit för att stanna. Efter en välbehövd långhelg så är det nu vardag igen och för mig innebär detta en flyttstädning i stan. Det är dessutom inte vem som helst vi ska hjälpa utan min svägerska som via sin fastighetsmäklare värmdö har fått tag på sitt nya drömhus. Så snart blir det att sätta på sig skrubbhandskarna och packa ihop mitt städkit och bege mig till hennes våning. Det är främst fokusering på badrum och kök idag, då hon själv har städat de andra rummen. Men eftersom det ska besiktigas så kommer vi nog hinna gå igenom alla rum ändå. 

Hoppas ni också får en härlig tisdag, allihop!

Assortment of means for cleaning isolated
Assortment of means for cleaning isolated

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *